Aquasportief avond Zwembad Staphorst

Aquasportief-avond wederom een succes!

Kennismaken met aquasporten in Zwembad Staphorst

Afgelopen dinsdag 25 september organiseerde Zwembad de Broene ‘eugte voor de tweede keer een AquaSportief-avond in samenwerking met Kataqua. Tijdens deze avond was er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief kennis te maken met de verschillende Aquasporten. Circa 50 mannen en vrouwen hebben tijdens deze avond één of meerdere fanatieke lessen gevolgd.

Kataqua is dé opleider op het gebied van Aquasporten in Nederland. Katrien Lemahieu staat bekend om haar enthousiaste manier van lesgeven. Veel zwemonderwijzers komen dan ook tijdens zo’n avond kennis en ervaring opdoen. Van AquaRobics tot de nieuwste les AquaBootcamp in diep water, bezoekers konden overal kennis mee maken. In de hal van het zwembad was er ruimte om even bij te komen onder het genot van een smoothie.

“Blij dat we veel mensen in één avond konden laten kennismaken met de verschillende Aquasporten” aldus Denys, Jenneke en Richard, zwemonderwijzers in Zwembad Staphorst en organisatoren van deze avond. “Tijdens de AquaBoard-les hadden we zelfs te weinig plek om iedereen mee te laten doen. Veel mensen denken dat je bij sporten in het water niet veel calorieën verbruikt, maar dat is zeker niet waar! Je hebt zelfs meer weerstand in het water, waardoor het bij sommige oefeningen juist zwaarder wordt.” Het risico op een blessure is een stuk lager. De verschillen per les bekijken? Kijk op de website: zwembadstaphorst.nl/aquasportief  of kom gewoon eens langs en doe een keer mee!

Up