Aqua Personal Training

Eén van de meest effectieve en resultaatgerichte manieren om je doelen te bereiken is personal training. Een personal trainer coacht en begeleidt jou om je doel te bereiken en om het niveau vervolgens vast te houden. In zwembad Staphorst zijn wij gestart met Aqua Personal Training, de voordelen van een personal trainer, alleen dan in het water.

Bekijk hier de introductievideo

 Doel
Het doel is voor iedereen anders. De één wil afvallen, de ander meer sporten of spieren opbouwen… In een intakegesprek bespreken wij jouw persoonlijke doel en aan de hand daarvan maken wij een trainingsschema.

Aqua Personal Training
Het intensieve trainingsschema duurt 10 weken. Iedere week kom je twee keer trainen in het zwembad. De eerste keer sport je met een personal trainer en de tweede keer doe je mee aan een aquasport. Welke aquasport dit wordt, bepalen we aan de hand van jouw doel. Een persoonlijke trainingssessie duurt ongeveer 30 minuten met een gecertificeerde trainer. De personal trainer stemt de les af op jouw niveau, maar motiveert je iedere keer om een stapje verder te gaan.

Samen met een vriend/vriendin
Wil je graag deelnemen aan Aqua Personal Training, maar wil je het niet alleen doen? Geen probleem, wij bieden de mogelijkheid om dit samen met een vriend/vriendin te doen. De persoonlijke sessies zijn voor maximaal twee personen. Het voordeel van samen trainen is dat je elkaar kan stimuleren.

Kosten
Een programma van 10 weken kost 175 euro per persoon. Hiervoor krijg je iedere week twee trainingen in het zwembad, 1 keer met een personal trainer en 1 keer een aquasportiefles.

Doe je mee?
Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je iets voor jou? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Aquasport
De onderstaande aquasporten zijn een onderdeel van Aqua Personal Training, klik op de les voor meer informatie.

 

Up
Zwembad Staphorst | de Broene 'eugte