Het zwembad gaat verbouwen

Zwembad de Broene ‘eugte in Staphorst ondergaat deze zomer een grondige verbouwing. Dat heeft gevolgen voor iedereen die van het bad aan de J.J. Gorterlaan gebruikmaakt. Het zwembad is in de maanden juni, juli en augustus 2017 gesloten voor alle activiteiten. Met opzet is voor deze tijd gekozen, omdat het in het kader van de zomervakantie dan al rustig is. Al eerder begint een bouwbedrijf met de voorbereidende werkzaamheden. We proberen de overlast tot een minimum te beperken.

De verbouwing is nodig om het zwembad, twee jaar geleden nog de nummer twee in de landelijke verkiezing ‘Zwembad van het Jaar’, klaar te maken voor een mooie toekomst. Normaal gesproken zijn we in de zomervakantie altijd zes weken dicht voor alle lessen, daar komen nu nog zes weken bij. Op maandag 4 september opent een gloednieuwe zwemaccommodatie haar deuren.

Voor de kinderen die zwemlessen volgen en alle aquasporters die bij ons sporten, betekent dit dat ze langer vrij zijn. De leskaarten worden hierop aangepast. Dit kost uiteraard niks.

Zwemdiploma A
Een uitzondering zijn de leerlingen die lessen voor hun A-diploma. Ouders die dit willen, kunnen uitwijken naar zwembad De Kragge in Zwartsluis. In plaats van een uur zwemmen de kinderen hier 45 minuten. Ouders die hiervoor kiezen, krijgen twee uur zwemles gratis, ter compensatie.

De komende tijd houden we u via de mail op de hoogte van al het nieuws omtrent de verbouwing. Mocht u geen digitale post van ons willen ontvangen, dan kunt u dat doorgeven via kassa@zwembadstaphorst.nl. We verwijderen u dan uit ons bestand. Voor vragen kunt u terecht bij de kassa.

We hebben er alle vertrouwen in dat ons zwembad nog mooier wordt en dat we zo min mogelijk overlast ondervinden. In de wachtruimte hangen we een dezer dagen ontwerpen op van de vernieuwde Broene ‘eugte, zodat iedereen kan zien hoe mooi ons zwembad wordt.

Up