< Terug naar overzicht

Kom in de kerstvakantie naar Zwembad Staphorst

Heb je zin een leuke middag vol waterpret? Kom dan naar het Zwembad Staphorst. Tijdens de kerstvakantie organiseren we veel verschillende activiteiten van een badeendenspel tot een sponzen estafette en van levend stratego tot diamantroof. Zo is er altijd wat te doen tijdens de kerstvakantie.

Blijf eten voor maar 0,50 cent!
Dat is mooi meegenomen tijdens de dure decembermaand. Want ook in de kerstvakantie kan je blijven eten voor 0,50 ct per portie. Van broodje hamburger, knakworst en tosti’s! Heerlijk, want van zwemmen krijg je natuurlijk berehonger.

Zwemmen bij kaarslicht
Op vrijdag 22 december kan je komen zwemmen bij kaarslicht. Wij doen alle lampen boven het zwembad uit, zetten overal kaarsjes neer en maken het af met lampjes in het zwembad. Een onvergetelijke sfeer, kom jij ook? Vrijdag 22 december van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Nieuwjaarsduik
Op 2 januari organiseren we een nieuwjaarsduik in het zwembad. Wil jij het nieuwe jaar ook beginnen met een traditionele nieuwjaarsduik, maar is het water in het bos of de sloot te koud? Kom dan om 10.00 uur naar het zwembad. Wij springen met z’n allen tegelijk om 10 uur symbolisch het nieuwe jaar in, door een duik te nemen in ons zwembad. Er is gratis koffie/thee te verkrijgen in de hal.

flyer-kerst-2017flyer-kerst-20172

Up
Zwembad Staphorst | de Broene 'eugte