Midzomernachtduik vrijdag 20 juni

Wil jij je sportief inzetten voor de stichting ALS Nederland? Doe mee!

Op vrijdag 20 juni organiseren wij de midzomernachtduik voor jong en oud. U kunt zelf bepalen hoe laat u begint of aan welke activiteit(en) u mee wilt doen. Probeer zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de baantjes die u zwemt tijdens het sponsorzwemmen of doe mee met één van de aquasporten. Al het sponsorgeld dat opgebracht wordt is voor de stichting ALS Nederland. Dit is een stichting die zich inzet tegen deze ziekte en voor de patiënten. ALS is een spierziekte die voorkomt bij jong en oud, wilt u meer over deze ziekte en stichting weten? Ga dan naar de website www.als.nl

Henriët Jansen

Op 7 september gaat Henriët Jansen meedoen aan de Amsterdam City Swim. Dit zwemevenement is opgezet om geld in te zamelen voor onderzoeken naar onderbelichte ziektes. Dit jaar gaat het opgebrachte sponsorgeld naar de stichting ALS Nederland. 

Programma midzomernacht

19.00 uur  Discozwemmen met Dj Rene & Dion

20.00 uur  Sponsorzwemmen voor de kids

21.30 uur  Aqua fitness

22.00 uur  Sponsorzwemmen

22.30 uur  Aqua robics

23.00 uur  Sponsorzwemmen

00.00 uur  Hapje & drankje

00.30 uur  Afsluiting

Opgeven

Wilt u zich opgeven voor de midzomernacht? Mail naar info@zwembadstaphorst.nl of bel 0522-461895. Deelname bedraagt 5,00 per persoon.

Bedrijven

Wij willen natuurlijk een zo groot mogelijk bedrag overmaken naar de stichting ALS Nederland maar hiervoor zijn we uw hulp hard nodig! Doe samen met uw personeel mee en/of doneer een vrije gift naar deze stichting. Wilt u als bedrijf mee doen aan de midzomernacht? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam vermeld wordt op de website, facebookpagina en eventuele andere media-uitingen.

Bedrijven die deze actie steunen zijn:

logo-sponsor

Up