Opfrisuurtje in Zwembad Staphorst

Wegens succes gaan we nog een keer het opfrisuurtje geven!

Op woensdag 22 juni begint het zwembad van Staphorst een Zwem-opfrisuurtje speciaal voor kinderen die na hun A-, B- en/of C zwemdiploma lang niet hebben gezwommen en deze zomer toch graag met vriendjes/vriendinnetjes willen zwemmen bij ons in het zwembad of in de vele “subtropische” zwembaden en/of zwemvijvers. Weet u niet zeker of uw zoon/dochter de zwemkunst nog onder knie heeft? Kom woensdag 22 juni zwemmen en wij gaan het bekijken.

Om de kinderen weer zwemveilig te maken, wordt er tijdens dit Opfris-zwemuurtje van alles geoefend. Drie woensdagen 22, 29 juni, 6 juli mag uw zoon/dochter voor normaal tarief (= €3,30)
van 13.30 – 14.30 of van 14.30 tot 15.30 meedoen. Na afloop van de drie Opfris-lessen ontvangt hij/zij een certificaat! De rest van de middag mag er recreatief gezwommen worden tot sluitingstijd. Dit is wel in overleg met de zwemonderwijzer.

Let op: Dit opfris-uurtje is ook voor kinderen die ergens anders zwemles gehad hebben!

Voor opgeven of meer informatie over dit Opfris-zwemuurtje belt u met de kassa van het zwembad: tel.nr. 0522-461895 of mailt u naar kassa@zwembadstaphorst.nl.

Up