Opfrisuurtje voor uw kind!

Is uw kind zwemveilig?
Op woensdag 11 juni 2014 begint het zwembad van Staphorst een Zwem-opfrisuurtje speciaal voor kinderen die na hun A-, B- en/of C zwemdiploma lang niet hebben gezwommen en deze zomer toch graag met vriendjes/vriendinnetjes willen zwemmen bij ons in het zwembad of in de vele “subtropische” zwembaden en/of zwemvijvers. Weet u niet zeker of uw zoon/dochter de zwemkunst nog onder knie heeft? Kom woensdag 11 juni zwemmen en wij gaan het bekijken.

Oefenen en recreatief zwemmen!
Om de kinderen weer zwemveilig te maken, wordt er tijdens dit Opfris-zwemuurtje van alles geoefend. Drie woensdagen, 11, 18 en 25 juni mag uw zoon/dochter voor normaal tarief (= €3,10) 
van 13.30 – 14.30 uur of 14.30-15.30 uur meedoen. Na afloop van de drie Opfris-lessen ontvangt hij/zij een certificaat! De rest van de middag mag er recreatief gezwommen worden tot sluitingstijd. Dit is wel in overleg met de zwemonderwijzer.
Let op: Dit opfris-uurtje is ook voor kinderen die ergens anders zwemles gehad hebben!

Doe mee!
Voor opgeven of meer informatie over dit Opfris-zwemuurtje belt u met de kassa van het zwembad: tel.nr. 0522-461895 of mailt u naar kassa@zwembadstaphorst.nl.

 

Up