Herma

Herma is één van de bedrijfsleidsters van het zwembad. Onlangs heeft ze haar diploma hiervoor gehaald en mag ze zich officieel bedrijfsleidster noemen. Ze is heel actief met het organiseren en plannen van activiteiten in het zwembad. Daarnaast geeft ze zwemlessen, Aquarobics en Aqua Clinics.

Aaltje

Naast Herma is ook Aaltje bedrijfsleidster van het zwembad. Onlangs heeft ze hiervoor een cursus gedaan en is ze officieel geslaagd voor de opleiding Operationeel Management voor Sportaccommodaties. Aaltje geeft les aan de zwemlessen ABC. Ook heeft ze de bijzondere taak om kinderen en volwassenen met aangepast onderwijs te begeleiden met speciaal zwemles.

Esther

Esther is zweminstructrice in zwembad de Broene ‘eugte. Ze geeft les aan zwem ABC, Aqua Fit, Zwangerschapszwemmen en Aqua Jogging. Daarnaast verzorgt zij de diploma’s voor de zwemlessen.

Anneke

Anneke werkt al jaren met veel plezier als zweminstructrice bij zwembad de Broene ‘eugte. Ze geeft les aan zwemles bandje blauw en zwemles B. Kinderen helpen met het behalen van hun diploma vindt ze erg leuk om te doen.

Ina

Zweminstructrice Ina geeft zwemles aan kinderen. Daarnaast geeft ze les aan Aqua Bootcamp en Aquarobics. Dit is echt een passie van haar en doet haar best om deze lessen zo leuk en actief mogelijk te maken.

Denys

Denys werkt in zwembad de Broene ‘eugte als zweminstructeur van zwemlessen, Aqua Bootcamp en Aquarobics. Hij vindt het erg leuk om energiek en actief les te geven.

Rinske

Rinske is zweminstructrice in zwembad de Broene ‘eugte. Naast toezicht houden en kassa geeft ze les aan doelgroepen zoals o.a. Aqua Jogging. Ook geeft ze zwemles aan kinderen en volwassenen.

Marijke

Marijke werkt inmiddels al een aantal jaren in zwembad de Broene ‘eugte. Ze geeft les aan EasySwim, Baby- en Peuterzwemmen en Aqua Fifty Fit. Dit vindt ze erg leuk om te doen en ze geniet ervan om mensen met plezier naar de les te laten volgen.

Richard

Richard helpt ons binnen het zwembad met toezicht houden, kassa en de technische dienst. Daarnaast helpt hij met veel plezier op maandagavond met het lesgeven van Aqua Bootcamp.

Kimberley

Kimberley helpt ons bij het geven van zwemles. Daarnaast is ze toezichthouder en zit ze bij de kassa. Kimberley is er meestal alleen op vrijdag en zaterdag, daarnaast is ze in de vakanties op meerdere dagen te vinden binnen zwembad Staphorst.

Alieda

Alieda is zweminstructrice in zwembad Staphorst. Ze helpt de andere instructeurs en doet daarnaast de kassa en het toezicht houden.

Fenny

Fenny is invalster in zwembad de Broene ‘eugte. Dit betekent dat ze alleen van oktober tot maart actief is binnen het zwembad. Ze helpt het team bij de zwemlessen. Daarnaast is ze toezichthouder en helpt ze bij de kassa.

Martine

Martine werkt al een aantal jaren in zwembad Staphorst. Naast toezicht houden en schoonmaken helpt ze andere zweminstructrices met het geven van zwemlessen.

Sanne

Sanne is toezichthouder in zwembad de Broene ‘Eugte. Naast toezicht houden helpt ze ook bij de kassa. Sanne is meestal in het weekend in het zwembad te vinden.

Jenny

Jenny werkt al bijna 25 jaar in zwembad Staphorst. Ze is zweminstructrice en geeft les aan Baby- en Peuterzwemmen, Peutersurvival en Zwem ABC. Daarnaast ook de voorkomende werkzaamheden zoals kassa en schoonmaken. Dit doet ze, samen met het gezellige team, met veel plezier.

Bastiaan

Bastiaan werkt inmiddels alweer een aantal jaar in zwembad Staphorst. Hij helpt het team met onder andere kassa, toezicht houden en de schoonmaak.

Up
Zwembad Staphorst | de Broene 'eugte