Prijswinnaars ballonnenwedstrijd 40-jarig bestaan Zwembad Staphorst

De feestweek in september, ter ere van het 40-jarig jubileum van de Broene ‘eugte, was een groot succes! Jong en oud bezocht het zwembad om mee te doen aan diverse activiteiten. Zo kon de jeugd meedoen aan de ballonnenwedstrijd.

Prijswinnaars

Een aantal wedstrijdkaartjes werden teruggestuurd naar het zwembad. De 1e prijs gaat naar de 8-jarige Isora Venneri uit Meppel, haar ballon werd 268 km verderop gevonden in Delbruck, Duitsland. De 2e prijs gaat naar de 10-jarige Ruben Jansen uit Staphorst,met 228 km belandde zijn ballon in Hude bei Bremen, Duitsland. De 3e prijs is voor de 11-jarige Dennis Veijer uit Staphorst, zijn ballon heeft een afstand van 207 km afgelegt en werd gevonden in Wardenburg, Duitsland. De prijswinnaars hebben hun prijs bij het zwembad in ontvangst genomen.

Naast de prijswinnaars zijn er nog 17 kaartjes teruggestuurd waarvan een aantal kaartjes nog niet opgehaald zijn. Kristan Coster, Klarine Roo, Krista uit Rouveen, Helena Kuiper, Anna Kooiker, Mathilde Hattem en Justin Ubak, jullie kunnen je kaartje en een leuke verassing ophalen in het zwembad!

Up