Vacature: Allround Aquasporter M/V

Wij zoeken een

Allround Aquasporter M/V

 

Zwembad De Broene ‘eugte in Staphorst zoekt per direct een Allround Aquasporter voor inval door ziekte, in ieder geval voor een periode van 1 jaar, nadien mogelijkheid op een vast contract. De functie is in eerste instantie voor 15 uur per week, uitbreiding is zeker mogelijk, als je de juiste papieren voor zwemonderwijzer hebt.

 

Eerst stellen wij ons voor…
De Broene ‘eugte is een (doelgroepen)zwembad met twee baden. Bij het geven van zwemles staat het kind centraal, wij werken niet met vaste kosten voor een diploma. Aangezien ieder kind verschillend is en het uiteindelijke zwemniveau immers het belangrijkste is. Naast zwemles bieden wij een diversiteit aan Aquasporten; van de bekende Aquarobics en Aquajoggen tot Zwangerschapszwemmen, baby/peuter zwemmen en Zeemeerminzwemmen. Natuurlijk is er ook ruimte om banen te zwemmen en om recreatief te zwemmen, waarbij we regelmatig activiteiten organiseren voor de jeugd.

 

Wat zoeken wij in jou…

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Daarnaast ben je bereid om bijbehorende taken uit te voeren, zoals kassa draaien, toezicht houden en schoonmaken.

 

Alles op een rij

 

Kan jij sportlessen geven op het droge en lijkt je het ook leuk om mensen dit in het water te laten ervaren? Solliciteer!


Iets voor jou?

Je brief met cv waarin je laat zien wie je bent, kan je per e-mail sturen naar: info@zwembadstaphorst.nl. Voor vragen over deze vacature, kan je contact opnemen met
Herma Steenbergen, manager zwembad De Broene eugte via tel. 0522 – 461895.

Download hier als PDF

 

Up