Vacature inval All-round zwemonderwijzer M/V

Vacature inval Allround zwemonderwijzer M/V

 

Zwembad De Broene ‘eugte in Staphorst zoekt per direct twee Allround Zwemonderwijzers voor inval-uren.

 

Wie zijn wij:
Zwembad de Broene ‘eugte is een overdekt zwembad met 2 baden. We staan bekend om onze hoge kwaliteit van de zwemlessen, zowel voor EasySwim, als de reguliere zwemles. Daarnaast is onze tweede grote pijler het geven van een grote diversiteit aan Aquasporten.  Denk ook aan Baby-/Peuterzwemmen,  zwangerschapszwemmen, zeemeerminzwemmen en snorkelen, natuurlijk is er  tijd voor recreatief zwemmen.

 

Wat vragen wij:

We zoeken twee invallers, die in geval van afwezigheid, van onze vaste zwemonderwijzers, kunnen invallen. Een goede zwemvaardigheid en de vereiste diploma’s zijn een pré. Daarnaast ben je flexibel qua werktijden, heb je goede sociale- en communicatieve vaardigheden en vind je werken met kinderen leuk.

Van maart t/m juli 2019 kan jij 15 uur per week invallen ter vervanging van zwangerschapsverlof, dit verdelen over twee invallers is optioneel. Kassa-, toezicht-, schoonmaak- en alle voorkomende werkzaamheden behoren tot je takenpakket.

 

Wat bieden wij:

Denk je dat deze invalbaan bij je past? Dan horen we graag van je!

 

Je brief met cv zien we graag per e-mail verschijnen: info@zwembadstaphorst.nl.

Voor vragen over deze vacature, kan je contact opnemen met Herma Steenbergen, bedrijfsleider zwembad via tel. 0522-461895.

Up