< Terug naar overzicht Open dag 2018 Zwembad Staphorst

Zaterdag 7 april open dag bij Zwembad Staphorst

Na een grote verbouwing is Zwembad de Broene ‘eugte klaar om een open dag te organiseren. Iedereen mag het zwembad bekijken en kan indien gewenst een rondleiding krijgen. Er is van alles te doen voor jong en oud en er kan gratis gezwommen worden.

Op zaterdag 7 april is iedereen van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. In de hal is een activiteitenmarkt, hier kan je informatie vinden over alle activiteiten die plaats vinden in het Zwembad Staphorst. Daarnaast zijn ook verschillende verenigingen die actief zijn in het zwembad aanwezig. Er worden poffertjes bereid, kinderen kunnen een glitter-tattoo laten maken en er worden Ranja Cocktails gemaakt.

In het zwembad ligt een grote Stormbaan, maar ook in het recreatiebad ligt een Activity Centre zodat iedereen zich kan vermaken in het water. U hoeft geen entree te betalen, iedereen mag gratis zwemmen. Het personeel en het bestuur van de Stichting Zwembad Gemeente Staphorst hebben één grote wens. Een eigen stormbaan, zodat het recreatief zwemmen een extra boost krijgt. In het zwembad is deze dag de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te doen. Ook tijdens de officiële opening, die op vrijdag 6 april gehouden wordt voor genodigden, wordt een bijdrage gevraagd. We hopen dat we deze droom kunnen realiseren.

Wilt u het zwembad alleen komen bekijken zonder te zwemmen! Iedereen is deze dag welkom, het personeel van Zwembad Staphorst hoopt u te mogen begroeten.

Up
Zwembad Staphorst | de Broene 'eugte