< Terug naar overzicht

Zwembad Staphorst gaat 2 weken extra dicht om tegels te vernieuwen

De verbouwing van het Zwembad heeft veel positieve ontwikkelingen met zich meegebracht, het zwembad is energiezuiniger, de hal/ruimte om te wachten tijdens de zwemlessen is veel ruimer en lichter. Ook in het zwembad is meer ruimte en licht ontstaan, echter heeft dit één issue met zich meegebracht.

Overal nieuwe tegels in het zwembad

De nieuwe tegels in het zwembad zijn gladder dan de huidige tegels. Dit is een risico wanneer we hier in onze zwemkleding overheen lopen. Op dit moment wordt dit regelmatig met een ‘tijdelijke’ coating opgeruwd. Tijdens de zomervakantie starten we daarom met het vervangen van alle tegels rondom de zwembaden. Van 1 juli t/m 4 augustus zijn we gesloten en twee weken eerder, dan onze geplande vakantiesluiting, starten de werkzaamheden. In totaal zijn we dus 5 weken gesloten.

Zwemlessen starten 2 weken eerder

Deze sluiting brengt ook één voordeel met zich mee, doordat (bijna) alle zwemonderwijzers tegelijk vakantie hebben zijn wij in staat de laatste twee weken de vakantie, vanaf 12 augustus, weer te starten met de zwemlessen. Niet verplicht, maar je kan je inschrijven bij de kassa of online via zwemscore. Alle kinderen die op zwemles zitten worden te zijner tijd per e-mail op de hoogte gehouden.

Vanaf 5 augustus alweer vrijzwemmen Het recreatieve zwemmen met diverse activiteiten en de stormbaan start op 5 augustus. Bekijk hier het vakantierooster >

Up