Zwembad Staphorst start met actie: Word vriend van het zwembad.

Burgemeester Jan ten Kate benoemd tot erevriend van het Zwembad

Voor slechts € 10,- per jaar ben je al vriend van het Staphorst. Herma Steenbergen, manager Zwembad Staphorst: “We hebben zoveel mooie plannen voor het zwembad. Opknappen van het buitenterrein met bijvoorbeeld een waterglijbaan, maar ook binnen zorgen voor meer zwemplezier en het verduurzamen van het zwembad. Met de steun die we vanuit de Gemeente ontvangen, kunnen we dit niet realiseren. Iedere week bezoeken veel mensen ons zwembad. Als iedereen € 10,- per jaar doneert, behalen we sneller onze doelen. ”

De aftrap van deze campagne is tijdens de zwemvierdaagse. Herma: “We hebben al een aantal ‘vrienden van het zwembad’ verzameld met collega’s binnen onze vrienden- en kennissenkring, we zijn nu klaar voor het grote publiek. De zwemvierdaagse trekt een groot publiek… dus één en één is twee.”

Burgemeester Jan ten Kate opende de zwemvierdaagse en is tegelijk benoemd als erelid van ‘de vrienden van het zwembad’. Tijdens de zwemvierdaagse staat er een speciale tafel in de hal van het zwembad. Hier kan je een formulier invullen voor aanmelding van deze actie. “Samen bereiken we gewoon simpelweg meer, aldus Herma Steenbergen”.

 

Up