Aqua Fitness: sportschool in het water

Een betere conditie, sterkere spieren en een leniger lijf met een minimale kans op blessures: Aqua Fitness combineert de voordelen van fitnessoefeningen op het droge met een workout in het water.

De natte sportschool wint meer en meer terrein in Nederland. Het grote voordeel van het Aqua Fitness is het gebruik van het water als weerstandsmechanisme. Speciaal voor het zwembad zijn er apparaten gemaakt waarmee je intensief kunt trainen in het water en zo alle spiergroepen in je lijf traint. Doordat je in het water gewichtloos bent heb je geen last van schokbelasting in je spieren, pezen en gewrichten. De kans op blessures is klein, maar je profiteert wel van het zwaarder worden van de oefeningen door de weerstand van het water.

Aqua Fitness is bij uitstek voor iedereen geschikt. Ook als je niet goed kunt zwemmen, is Aqua Fitness een goede keuze. Jij kiest zelf welke oefeningen je graag wil doen. Onze deskundige instructeurs begeleiden je, geven uitleg over de fitnessapparaten en houden je voortgang in de gaten. Wissel Aqua Fitness af met banen zwemmen voor een extra conditietraining!

Aqua Fitness geeft je een boost!

  • Verbeter je conditie, spieren en lenigheid
  • Speciale fitnessapparaten voor in het water
  • Minimale kans op blessures
  • Voor iedereen geschikt

Bekijk hier een Aqua Fitness les:

Up