Zwemlessen

Leren zwemmen zoals jij dat wilt
Zwemmen is niet alleen leuk, maar in een land met veel water is het ook een stuk veiliger wanneer je goed kunt zwemmen. Bij zwembad De Broene ´eugte leert je kind in zijn of haar eigen tempo zwemmen dankzij de traditionele ABC-methode of de speciale EasySwim-lesvorm. Onze deskundige instructeurs geven goed en kindvriendelijk zwemonderwijs waarbij plezier en vertrouwen voorop staat. Zo leert je kind spelenderwijs zwemmen.

Kijklessen
Als ouder ben je natuurlijk benieuwd hoe de zwemles van je kind eraan toe gaat. Daarom zijn er regelmatig kijklessen. Heeft je kind twee keer per week zwemles, dan is er eens in de vier weken een kijkles. Zwemt je kind een keer per week, dan een keer per acht weken. Bij dringende vragen tussendoor kun je altijd contact met ons opnemen.

Gratis recreatief zwemmen
Volgt je kind zwemlessen bij De Broene ‘eugte? Dan heeft hij of zij gratis toegang tot de recreatieve zwemuren mits vergezeld door een betalende begeleider van 18 jaar of ouder! Reden genoeg dus om bij ons te leren zwemmen, nu en in de toekomst!

Download hier het informatieboekje zwemlessen pdfkopie (690kb)

Up