Zwemlessen

Online aanmelden Download het inschrijfformulier

Leren zwemmen zoals jij dat wilt
Zwemmen is niet alleen leuk, maar in een land met veel water is het ook een stuk veiliger wanneer je goed kunt zwemmen. Bij zwembad De Broene ´eugte leert je kind in zijn of haar eigen tempo zwemmen dankzij de traditionele ABC-methode of de speciale EasySwim-lesvorm. Onze deskundige instructeurs geven goed en kindvriendelijk zwemonderwijs waarbij plezier en vertrouwen voorop staat. Zo leert je kind spelenderwijs zwemmen.

Kijklessen
Als ouder ben je natuurlijk benieuwd hoe de zwemles van je kind eraan toe gaat. Daarom zijn er regelmatig kijklessen. Heeft je kind twee keer per week zwemles, dan is er eens in de vier weken een kijkles. Zwemt je kind een keer per week, dan een keer per acht weken. Bij dringende vragen tussendoor kun je altijd contact met ons opnemen.

Gratis recreatief zwemmen
Volgt je kind zwemlessen bij De Broene ‘eugte? Dan heeft hij of zij gratis toegang tot de recreatieve zwemuren mits vergezeld door een betalende begeleider! Reden genoeg dus om bij ons te leren zwemmen, nu en in de toekomst!

Download hier het informatieboekje zwemlessen pdfkopie (690kb)

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

    • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
    • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
    • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
    • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl.

Up