Recreatie

Zwembad De Broene ‘eugte biedt waterplezier voor jong en oud. Of je nu met je vriendjes en vriendinnetjes lekker in het water wilt ravotten, een paar baantjes wilt trekken of gewoon relaxed wilt ronddobberen: tijdens het recreatief zwemmen is de sfeer ontspannen, gezellig en ongedwongen.

Tijdens onze openingsuren zijn zowel het wedstrijdbad als het recreatiebad ruim toegankelijk voor recreatieve doeleinden. In het recreatiebad roetsj je van de glijbaan en kun je je met je vriendjes en vriendinnetjes lekker uitleven. In het wedstrijdbad houd je jezelf fit door in een ontspannen sfeer in je eigen tempo baantjes te trekken. Bij een buitentemperatuur van 20 graden of meer, is ook het buitenterrein toegankelijk. Hier vind je nog meer speelattributen, een heerlijke zonneweide en een beschut peuterbadje. Recreatief zwemmen bij zwembad De Broene ‘eugte is een gezellig uitje voor het hele gezin!

Op vrijdagavonden hebben we vaak een leuk thema in het zwembad.
Kijk hiervoor onder het kopje recreatief.

Naast plezier staat ook bij recreatief zwemmen veiligheid voorop. Gediplomeerd zwembadpersoneel houdt toezicht op het naleven van onze huisregels om het recreatief zwemmen vrolijk en veilig te houden. Wij vragen je dan ook hun aanwijzingen te allen tijde op te volgen om het voor alle recreatieve zwemmers leuk te houden.

Up