Kinderfeestjes

Een spetterend kinderfeestje in het zwembad

Ben jij binnenkort jarig of net jarig geweest en vind je zwemmen helemaal geweldig? Dan is een kinderfeestje in het zwembad echt iets voor jou! Om het feestje zo leuk mogelijk te maken, mag jij kiezen uit 3 thema’s. Bij het thema horen spelletjes en zo maken we er samen een spetterend feestje van.

Thema: leger
Ben jij een stoere jongen of meid? Dan is het thema leger echt iets voor jou! Met stoere spelletjes maken we er een geweldig kinderfeestje van!

Thema: feest
Vind je feestjes helemaal geweldig? Kies dan voor het thema feest. We maken er met jouw kinderfeestje een uitbundige party van!

Thema: onder water
Ben jij een echte waterrat? Dan is het thema onder water iets voor jou. Laat zien hoe groot jou uithoudingsvermogen onder water is door middel van leuke spelletjes!

Zeemeerminfeestje
Wil je net als een echte zeemeermin zwemmen dan is dit echt iets voor jou. Je krijgt een half uur les in het zwemmen met een zeemeerminstaart. Minimale leeftijd is 7 jaar.*

*Bij het zeemeermin vragen wij of u als ouder/begeleider mee het water in wilt gaan. Dat is voor ons een extra hulp en u mag gratis zwemmen!

Tijdens het feestje is het mogelijk om met je vriendjes of vriendinnetjes te eten in het zwembad. Je kan kiezen uit de volgende menu’s:

Menu 1, € 3,00 extra per kind
10/15 poffertjes.

Menu 2, € 5,00 extra per kind
patat met frikandel of patat met kroket

Bij een standaard kinderfeestje krijg je onbeperkt ranja, snoep of chips, een cadeau voor de jarige en het thema met de spelletjes dat je kiest. Dit allemaal voor maar € 7,00 per kind.
Het zeemeerminfeestje  kost €10,00 per kind. Je kan de feestjes uitbreiden
met 1 van de bovenstaande menu’s.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op het met het zwembad.

Up