Informatie

Zwembad De Broene ‘eugte is een fraai complex waar een ontspannen zwemsfeer hand in hand gaat met veiligheid en hygiëne. Naast het binnengedeelte beschikken wij ook over een buitenterrein waardoor zwemmen bij De Broene ‘eugte garant staat voor vier seizoenen per jaar genieten.

Zwembad De Broene ‘eugte beschikt over twee zwembaden:

  • Een wedstrijdbad van 10 x 25 meter. De bodemdiepte varieert van 1,15 meter tot 2,40 meter.
  • Een recreatiebad van 10 x 20 meter met een tien meter lange glijbaan. Dit bad is opgedeeld in drie stukken: het ondiepe voorste deel is acht meter lang en bij uitstek geschikt voor kleine kinderen met weinig tot geen zwemervaring. Op het tussendeel van twee meter lang komt de glijbaan uit. Tot slot is er een achterste deel van tien meter met een waterdiepte van 1,20 meter.

In deze baden geven we zwemlessen, is er ruim gelegenheid voor recreatief zwemmen en organiseren we onder de noemer AquaSportief tal van themalessen die in het teken staan van gezond bewegen in het water. Niet alleen binnen is het aangenaam toeven; De Broene ‘eugte heeft voor in de zomer een heerlijk buitenterrein met zonneweide, speelattributen en een beschut gelegen peuterbadje voor onze allerkleinste gasten.

Op onze site vindt u informatie over alle activiteiten die wij in en om het water verzorgen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Up