Leren zwemmen met EasySwim

Opgeven EasySwim

Direct het diepe in en zo snel leren zwemmen? Met de unieke EasySwim-methode ontwikkelt je kind het watergevoel sneller en beter.

Tijdens de EasySwim-zwemles draagt je kind een speciaal ontwikkeld drijfpak: de EasySwim Pro. Hiermee leert je kind direct in het diepe zwemmen. Het pak geeft alle ondersteuning en ruimte tot bewegen zodat je kind snel vertrouwd raakt met het water. Zelfs in het diepe! Dit watergevoel is de basis van waaruit we de diverse zwemslagen voor het A-diploma aanleren.

Easy Swim wordt gegeven op:
Maandag/donderdag 2x per week
Dinsdag 1x per week
Dinsdag/vrijdag 2x per week
Vrijdag 1x per week
Zaterdag 1x per week

EasySwim bij De Broene ‘eugte
De EasySwim-lessen zijn kleinschalig van opzet en onderverdeeld in vier groepen: Easy Eddy 1 tot en met 4. In iedere groep is plek voor maximaal acht kinderen die leren zwemmen onder leiding van één instructeur. Zo is er meer individuele aandacht en is de groep gedurende de hele cursus bij elkaar: van eerste les tot het proefzwemmen en afzwemmen. Na het halen van het A-diploma met EasySwim kan je kind gelijk doorstromen naar de reguliere B-lessen.

Veilig leren zwemmen
De EasySwim Pro bestaat uit vier drijfdelen. Hierdoor is het drijfvermogen van het pak geleidelijk af te bouwen om een soepele overgang van zwemmen met pak naar zwemmen zonder pak te creëren. Het EasySwim-pak biedt in het diepe volledige bewegingsvrijheid met de hoogst mogelijke veiligheid. Ook beschermt de EasySwim Pro tegen UV-straling van de zon en kun je op vakantie veilig verder oefenen met je kind. Zo heeft je kind dus ook buiten de zwemlessen profijt van het EasySwim-pak! De EasySwim Pro kost 49,00 euro. Daarvoor krijg je het zwempak en een zwembroekje. Onze ervaring leert dat je kind zich na ongeveer twaalf uur zwemlessen zonder pak redelijk in het diepe kan redden.

De voordelen van EasySwim

  • Sneller en beter watergevoel ontwikkelen
  • Direct in het diepe dankzij veilig EasySwim-drijfpak
  • Maximaal acht kinderen per groep, dus kleinschalig
Up