Jubileumfeest 40 jaar groot succes!

Wij kijken terug op een fantastische week ter ere van het 40-jarig jubileum. Mede dankzij alle zwemmers is deze week tot een groot succes geworden!

Van dinsdag t/m zaterdag kon men s ochtends zwemmen en genieten van een gratis ontbijt, hier werd volop gebruik van gemaakt. Naast het ontbijt hadden we elke dag iets leuks georganiseerd. Zo was er op de dinsdagavond een aquasportief avond die goed bezocht werd. Veel mensen deden een gratis fittest of hebben meegedaan aan een gratis proefles van de nieuwe les Aqua Bootcamp kijk voor meer informatie op Aqua Bootcamp.

Ook de jeugd heeft volop genoten van het 40-jarig jubileum.. Diverse dagen waren er leuke spelattributen in het zwembad te vinden maar op de woensdag- en zaterdagmiddag was het een extra groot feest. Iedereen kon meedoen aan het spellencircuit of genieten van de survivalbaan buiten. Naast al deze leuke activiteiten konden de kinderen ook nog eens een ballon op laten. Alle kinderen die een ballon hebben opgelaten maken kans op een prijs.

Up