Vacature Allround Zwemonderwijzer/Aquasporter

Wij zoeken een

Allround Zwemonderwijzer/Aquasporter M/V

Zwembad De Broene ‘eugte in Staphorst zoekt per september 2023 een Allround Zwemonderwijzer/Aquasporter, met mogelijkheid tot een vast contract.
De functie is voor meerdere uren per week, alles is mogelijk. Ook alleen voor de winterperiode!

Eerst stellen wij ons voor…
De Broene ‘eugte is een (doelgroepen)zwembad met twee baden. Bij het geven van zwemles staat het kind centraal, aangezien ieder kind verschillend is en het uiteindelijke zwemniveau immers het belangrijkste is. Wij werken niet met vaste kosten voor een diploma.
Naast zwemles bieden wij een diversiteit aan Aquasporten; van de bekende Aquarobics en Aquajoggen tot Zwangerschapszwemmen, Baby/Peuter zwemmen en Zeemeerminzwemmen. Natuurlijk is er ook ruimte om banen te zwemmen en om recreatief te zwemmen, waarbij we regelmatig activiteiten organiseren voor de jeugd.

Wat zoeken wij in jou…

Ben jij flexibel en heb jij de vereiste diploma’s om zwemonderwijzer te zijn? Word jij blij van elke nieuwe slag die je een kind kan leren? Kan jij goed communiceren en ben je zelf een echte waterrat? Vind jij het fijn om tijdens het toezichthouden de veiligheid te waarborgen? Kan jij ook Aquasporten geven of wil je dit leren? Dan zijn wij ook op zoek naar jou!

Daarnaast ben je bereid om bijbehorende taken uit te voeren, zoals kassa draaien, toezicht houden en schoonmaken.

Alles op een rij

Ook als je bovenstaande allemaal niet kan, maar wel enthousiast wordt van een baan in het zwembad, vragen we om je cv naar het zwembad te sturen. Wij zijn bereid om samen met je te kijken naar de mogelijkheden.

Iets voor jou?

Je brief met cv waarin je laat zien wie je bent, kan je per e-mail sturen naar: info@zwembadstaphorst.nl. Voor vragen over deze vacature, kan je contact opnemen met
Herma Steenbergen, manager zwembad De Broene eugte via tel. 0522 – 461895.

Up