Vacature: Allround Zwemonderwijzer/Aquasporter

 

Wij zoeken een

Allround Zwemonderwijzer/Aquasporter M/V

Zwembad De Broene ‘eugte in Staphorst zoekt per direct een Allround Zwemonderwijzer/Aquasporter, met mogelijkheid tot een vast contract.
De functie is voor 30 uur per week, uitbreiding is mogelijk.

Eerst stellen wij ons voor…
De Broene ‘eugte is een (doelgroepen)zwembad met twee baden. Bij het geven van zwemles staat het kind centraal, wij werken niet met vaste kosten voor een diploma. Aangezien ieder kind verschillend is en het uiteindelijke zwemniveau immers het belangrijkste is. Naast zwemles bieden wij een diversiteit aan Aquasporten; van de bekende Aquarobics en Aquajoggen tot Zwangerschapszwemmen, baby/peuter zwemmen en Zeemeerminzwemmen. Natuurlijk is er ook ruimte om banen te zwemmen en om recreatief te zwemmen, waarbij we regelmatig activiteiten organiseren voor de jeugd.

Wat zoeken wij in jou…

Ben jij flexibel en heb jij de vereiste diploma’s om zwemonderwijzer te zijn? Wordt jij blij van elke nieuwe slag die je een kind kan leren? Kan jij goed communiceren en ben je zelf een echte waterrat? Vindt jij het fijn om tijdens het toezichthouden de veiligheid te waarborgen? Kan jij ook Aquasporten geven of wil je dit  leren? Dan zijn wij ook op zoek naar jou!

Daarnaast ben je bereid om bijbehorende taken uit te voeren, zoals kassa draaien, toezicht houden en schoonmaken.

Alles op een rij

Iets voor jou?

Je brief met cv waarin je laat zien wie je bent, kan je per e-mail sturen naar: info@zwembadstaphorst.nl. Voor vragen over deze vacature, kan je contact opnemen met
Herma Steenbergen, manager zwembad De Broene eugte via tel. 0522 – 461895.

Up