Zwem4daagse, 2-7 mei 2016

Gedurende de hele week zijn er ’s middags en ’s avonds verschillende activiteiten.

Maandag is de start van de Zwem4daagse. Vandaag kan je nog inschrijven. Dit kan ’s middags vanaf 13.00 uur, zodat iedere zwemmer om 13.15 uur de warming-up van InShape (www.inshape-fitness.nl) mee kan maken. Wees deze dag dan ook op tijd! Daarnaast is het om 17.00 uur tijd om te gaan schatduiken. De muntjes die je opduikt mag je houden en duik je een speciale munt op dan maak je zelfs kans op een mooie prijs.

Dinsdag is het de laatste dag om je in te schrijven. Deze middag laat de boswachter je kennis maken met verschillende aspecten van de natuur. ’s Avonds kun je van 19.30 uur tot 20.10 uur meedoen aan een aquasportief les die wordt gehouden in het instructiebad, dit in samenwerking met het zwembad. Doe je niet mee met de Zwem4daagse, maar wil je toch graag aan deze aquasportief les meedoen dan is dat geen enkel probleem. Tegen betaling van een entreekaartje is dit mogelijk. Verder worden er deze dag pannenkoeken gebakken die te koop zijn voor € 0,30 per stuk.

Woensdag in de middag zijn er allerlei spelletjes. Iedereen mag hieraan meedoen. Deze spelletjes beginnen om 14.30 uur. Om 19.00 uur wordt deze dag afgesloten in verband met Dodenherdenking.

Vrijdagmiddag is de Veldschuur aanwezig om iedereen kennis te laten maken met allerlei aspecten van de natuur. Vis je eigen diertjes uit het water en bekijk wat er allemaal leeft! Verder worden er deze dag pannenkoeken gebakken die te koop zijn voor € 0,30 per stuk. ’s Avonds vanaf 19.00 uur is de Duikvereniging Staphorst (www.dvs-staphorst.nl) er en kun je kennismaken met de onder water wereld. Verder is het om 17.00 uur weer tijd om te gaan schatduiken.

Zaterdag is de laatste zwemdag en liggen de medailles klaar om uitgereikt te worden. Na een hele week zwemmen en 2000 meter op de teller de beloning! Bij je medaille krijg je een kortingskaartje, zodat je een keer weer kunt komen zwemmen. Ook nu zijn er weer verschillende activiteiten. WNF verzorgt deze middag allerlei activiteiten. Daarnaast is er de hele middag een luchtkussen/stormbaan aanwezig. Daarna zet het MEC Rouveen (www.mecrouveen.nl) haar kwaliteiten in om een leuke muzikale afsluiting te geven en toe te werken naar de afsluiting. Om 16.15 uur is deze afsluiting met een grote verloting met mooie prijzen. Je deelnemerskaart is de kaart waarmee je kans maakt op deze prijzen. Om voor deze prijs in aanmerking te komen moet je echter wel bij de afsluiting aanwezig zijn.

Voor meer informatie, ga naar: www.reddingsbrigadestaphorst.nl/blog/uitnodigingzwem4daagse2016

Up